Zuiver Inzicht

JE PERSOONLIJKE COACH

Ik wil me graag aan je voorstellen. Ik ben Miriam Cauberg en ik werk al meerdere jaren als paragnoste en mental coach. Door mijn eigen paranormale en spirituele ontwikkeling en door dicht bij mezelf te blijven heb ik in de loop der jaren een voor mij en mijn cliënten prettige manier gevonden hen te helpen.

Mijn dagelijkse werkzaamheden, gericht op intermenselijk contact in de serviceverlening, vormen de basis van mijn werk als coach. Ik merkte dat steeds vaker mensen naar me toe kwamen voor een persoonlijk gesprek en advies. Ik kreeg daarbij geregeld beelden te zien en sferen te voelen van hoe de situatie van diegene zich zou gaan ontwikkelen. Intuïtief, zonder nadenken kon ik het voor die persoon juiste advies geven. Ik ervaar dan ook dat ik sterk ben in het schetsen van iemands leefsituatie en het aansluitend geven van gerichte adviezen.

Met een gerust hart kan ik zeggen dat ik paranormale en spirituele begeleiding zie als mijn roeping: mensen ondersteunen en begeleiden naar een makkelijker, prettiger leven. Mensen een lichtpuntje geven waar ze naar toe kunnen werken en groeien.

De toekomst is tenslotte maakbaar: mensen bepalen zelf hun eigen keuzes.